Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Direktør forlader Freja

Søgeord:

7. april 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1190 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jesper E. Petersen takker af som CCO.

Efter 18 år hos Freja Transport & Logistics A/S har Jesper E. Petersen, der senest bestred titlen som Group CCO og VP i selskabet, valgt at forlade koncernen.

 

Ifølge en skriftlig meddelelse fra Freja skyldes fratrædelsen et personligt behov for at stoppe op og tage sig tid til at gennemtænke, hvad fremtiden kan bringe af muligheder.

 

Stifter og hovedaktionær i Freja, administrerende direktør Jørgen J. Hansen, fortæller, at Jesper E. Petersen har udført en enorm stor indsats for Freja i de 18 år, han har været ansat:

 

- Jesper har igennem alle årene ydet en helt igennem dedikeret, innovativ og loyal indsats, dette uanset, hvilke opgaver jeg igennem perioden har tildelt ham. Jesper vil uden tvivl blive savnet. På den anden side har jeg stor forståelse for hans beslutning. En gang imellem er det fornuftigt at stoppe op, tænke sig godt om, og træffe nogle valg. Jeg vil ønske Jesper al mulig held og lykke med, hvad han nu giver sig til, og jeg håber, at vi kan bibeholde den gode relation og gensidige respekt, der er opbygget igennem årene, siger Jørgen J. Hansen.

En spændende rejse

Den afgående direktør siger, at han er stolt over den udvikling, han har bidraget til og observeret, siden han blev ansat i Freja-koncernen i 1998:

 

- Det har været en utroligt spændende rejse, som jeg har deltaget på, hvor Freja har udviklet sig i en sådan grad, som kun de færreste forestillede sig, da jeg startede i 1998 - en rejse, hvor Jørgen gennem årene har vist mig stor tillid og givet mig plads til at gennemføre mange spændende opgaver for Freja, siger Jesper E. Petersen og fortsætter:

 

- Freja er i dag stærkere end nogensinde med meget kompetente medarbejdere og ledelse. Jeg har derfor vurderet, at tiden var rigtig for mig til at afslutte et spændende og lærerigt kapitel af mit liv. Jeg har stor respekt for Jørgen og takker ham og alle Frejanitter for en fantastisk tid sammen og ønsker alle held og lykke med den fortsatte udvikling af Freja.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com