Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Direktør stopper i CPH

Søgeord:

19. januar 2018  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny kommunikationsdirektør skal findes.

Efter ti år i den øverste ledelse hos Københavns Lufthavne A/S (CPH) stopper Henrik Peter Jørgensen i slutningen af januar som kommunikationsdirektør.

 

Det skriver CPH i en skriftlig meddelelse.

 

- Jeg er glad for, at jeg sammen med mange dygtige kolleger har kunnet bidrage til at udvikle Københavns Lufthavn. CPH er et aktiv for regionen og hele Danmark, og det har været en spændende vej fra de godt 20 millioner årlige rejsende i 2007, til nu næsten 30 millioner. Samspillet med CPH’s mange interessenter blandt politikere, myndigheder, presse, virksomheder og organisationer i både Danmark og Sydsverige har ligget mit hjerte nær. Men ti år er lang tid, og tiden er nu kommet for mig til at prøve noget nyt. Jeg ved endnu ikke, hvad fremtiden vil bringe, siger Henrik Peter Jørgensen.

- Henrik har siden 2007 bidraget til udviklingen af den lufthavn, vi er stolte af i dag. Henrik er et respekteret medlem af CPH’s direktion og har ydet en dedikeret indsats, som har haft væsentlig betydning for CPH’s fremme og succes over årene. Direktionen er kede af at skulle sige farvel til en meget værdsat kollega og ønsker Henrik alt mulig succes for fremtiden, siger Thomas Woldbye, administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S.

 

Processen med at finde en ny direktør for CPH’s External Relations vil snarest blive igangsat. Morten Boje Hviid varetager som hidtil ledelsen af Public Affairs & External Communication, og Kasper Hyllested er pressechef.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com