Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Direktør stopper i Danske Havne

Søgeord:

15. december 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

3606 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bjørn B. Christiansen fratræder ved udgangen af marts 2018.

Direktør for Danske Havne, Bjørn B. Christiansen, har i dag meddelt organisationens bestyrelse, at han forlader Danske Havne, når arbejdet i Transportministerens særlige ekspertudvalg om havneloven er færdigt.

 

Ole Ingrisch, formand for Danske Havne:

 

- Vi fik ikke lov til at beholde Bjørn B. Christiansen så længe, men tiden har været godt anvendt. Bjørn har været en af hoveddrivkræfterne i den kommende reform af havnelovgivningen. Den har længe trængt til en modernisering og med Bjørns indsats de seneste par år, kan vi nu se frem til at dette sker i løbet af 2018. Sideløbende med reformarbejdet har Bjørn desuden formået at effektivisere organisationen internt, således at vi kan forvente en væsentlig kontingentnedsættelse i 2018. Vi er sikre på, at det vil glæde vores medlemmer. Dermed er der leveret på to store områder på under to år. Det er en indsats, som jeg er meget imponeret over, siger Ole Ingrisch i en skriftlig meddelelse fra Danske Havne.

Bjørn B. Christiansen har de sidste to år haft orlov fra Public Affairs Group P/S, hvor han fremover igen vil fungere som erhvervslobbyist for det private erhvervsliv.

 

Bjørn B. Christiansen fratræder ved udgangen af marts 2018, og vil herefter fungere som rådgiver for bestyrelsen frem til medio 2018, hvor den nye havnelov formentlig er faldet på plads.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com