Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Direktørskifte i ADP A/S

Søgeord:

20. januar 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1925 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ADP leder efter afløser for Jens Peter Peters.

ADP A/S adm. direktør Jens Peter Peters har valgt at opsige sin stilling med virkning fra 1. maj 2015, da han ønsker at forlade arbejdsmarkedet.

 

Direktør Jens Peter Peters, der ved sin fratrædelse fylder 62 år, tiltrådte som adm. direktør i 2000 i forbindelse med etableringen af ADP A/S (Associated Danish Ports), der er Danmarks tonnage-mæssige største havn med faciliteter i Fredericia, Nyborg og Middelfart.

 

Direktør Jens Peter Peters har således på fornem vis stået i spidsen for selskabets markante og særdeles positive udvikling gennem de seneste 15 år. Senest i forbindelse med etableringen af Danmarks Multimodale Transport Center (DMTC) med placering i DanmarkC / Taulov, hvor ADP A/S vil medvirke til at udvikle et industriområde med fokus på et logistik-/transportcenter.

Direktør Jens Peter Peters har på en professionel, innovativ samt engageret måde varetaget den daglige ledelse og udvikling af vor virksomhed, og bestyrelsen ønsker direktør Jens Peter Peters og hans familie det bedste for fremtiden.

 

ADP A/S’ bestyrelse har, i samarbejde med konsulentvirksomheden Bøgetorp, Billund, igangsat arbejdet med – internt såvel som eksternt – at ansætte en ny adm. direktør gerne med virkning fra 1. maj 2015.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com