Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Direktørskifte i Nic. Christiansen Gruppen

Søgeord:

10. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2273 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Anders Hansen fratræder efter eget ønske sin stilling som adm. direktør i Nic. Christiansen Holding A/S med udgangen af maj 2014. Posten overtages af vicekoncerndirektør Niels V. Bertelsen.

Anders Hansen fratræder efter eget ønske sin stilling som adm. direktør i Nic. Christiansen Holding A/S med udgangen af maj 2014. Posten overtages af vicekoncerndirektør Niels V. Bertelsen.Anders Hansen har i snart 14 år stået i spidsen for en af Nordens førende bildistributører som adm. direktør i Nic. Christiansen Holding A/S.

 

-Det er med stort vemod, at vi snart må sige farvel til Anders Hansen som øverste chef for koncernen. Han har ydet en kæmpe indsats for Nic. Christiansen Gruppen. Men jeg har stor respekt og forståelse for Anders Hansens beslutning om at gå på pension og i højere grad hellige sig andre interesser – en beslutning, som han allerede informerede om for tre år siden, siger Birthe Christiansen.

Ind i bestyrelsen

Nic. Christiansen Gruppen kan dog fortsat drage nytte af Anders Hansens store viden, idet han indtræder i bestyrelsen for Nic. Christiansen Holding A/S på generalforsamlingen i april måned. Anders Hansen har været ansat i Nic. Christiansen Gruppen siden 1. januar 1986, først som finanschef og senere som finansdirektør, indtil han i maj 2000 blev udnævnt til adm. direktør.

 

-Det har været en spændende tid, og det er da bestemt med blandede følelser, at jeg siger farvel. Men det er tid til at give stafetten videre, og det har været vigtigt for mig at melde rent ud, således at bestyrelsen i god tid har kunnet forberede et vagtskifte, siger Anders Hansen.

Uddannet civilingeniør

Niels V. Bertelsen overtager fra 1. juni 2014 stillingen som adm. direktør. Han er uddannet civilingeniør, kom til koncernen i 2005 som adm. direktør for Terminalen og har siden 2008 været vicekoncerndirektør i Nic. Christiansen Gruppen.

 

Han udgør fra næste sommer direktionen sammen med koncernøkonomidirektør Jan Stærmose-Enke, der ligeledes har været ansat i koncernen siden 2005.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com