Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Disruption i transportbranchen

Søgeord:

3. marts 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

2059 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ATG inviterede til konference.

Aarhus Transport Group (ATG) inviterede i går torsdag til konferencen ”Fremtiden er lige om hjørnet”, der fandt sted i det nye Havnecenter på adressen Vandvejen 7 på Aarhus havn.

 

Cirka 60 nysgerrige var mødt op til konferencen, hvis oplægsholdere havde et særligt fokus på at fortælle om innovation og disruption, der er udtryk, der i dag er på dagsordenen i alle brancher – og transport- og logistikbranchen er ingen undtagelse.

 

Især vakte Lars Mathiesen, der blandt meget andet fungerer som rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem, forsamlingens interesse. Et af budskaberne fra Lars Mathiesen var blandt andet, at forbrugerne altid i sidste ende bestemmer. Hvis en ny serviceydelse, der som eksempelvis taxaservice-selskabet Uber har ”disrupted” branchen, er en økonomisk og praktisk fordel for forbrugerne, så vil lovgivningen aldrig kunne stoppe den udvikling.

Herudover talte Prime Cargos administrerende direktør, Morten Nielsen, om selskabets forvandling fra at være en speditør, der leverer logistik, til at blive en IT-virksomhed, der sælger transport.

 

Læs mere om ATG-konferencen i kommende udgave af Danmarks Transport-Tidende.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com