Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dækrazziaer i hele september

Søgeord:

2. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rådet for Større Dæksikkerhed foretager igen i år massive dækrazzia-aktioner hele september i samarbejde med politiet.

Rådet for Større Dæksikkerhed foretager igen i år massive dækrazzia-aktioner hele september i samarbejde med politiet.Formålet er, at få et overblik over de danske bilers dæktilstand, men især at formidle budskabet om, at køretøjets dæk er den vigtigste sikkerhedsfaktor af alle, hvilket desværre er overset af alt for mange.

 

- Vores mål er, at udbrede viden om og skabe interesse for køretøjets vigtigste del, nemlig dækket, og vi er utroligt glade for, at vi har fået et godt samarbejde i stand med politiet. Desværre tænker alt for få over, at den eneste kontakt køretøjet har til kørebanen udgøres af bilens dæk, og når kontaktfladen ikke udgør mere end en håndflade pr. dæk, så er det af yderste vigtighed at både dækmønster og dæktryk er i orden – og især i den årstid vi går i møde, siger Volker Nitz, direktør i Rådet for Større Dæksikkerhed.

Dækrazzia i Danmark havde sin start i 2012, og i år er endnu en politikreds involveret. Dækrazzia-kampagnen ruller i september måned i syv politikredse, hvor der vil være 15 kontrolsteder i alt og målet er, at mindst 2000 bilister skal have kontrolleret køretøjet.

 

Årets første Dækrazzia ruller i dag hos Københavns Vestegns Politi. /

mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com