Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DLG vil sælge benzin til danskerne

Søgeord:

31. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Med grovvaregiganten DLG i ryggen har det tyske energiselskab Team AG sat kurs mod åbning af både nye tankstationer og byggemarkeder i Danmark.

Med grovvaregiganten DLG i ryggen har det tyske energiselskab Team AG sat kurs mod åbning af både nye tankstationer og byggemarkeder i Danmark.Virksomheden er nemlig godt på vej til at blive en del af DLG, der har ambitioner om fortsat hastig vækst både her i landet og internationalt.

 

DLG har netop investeret 750 mio. kr. i Team AG, som grovvarekoncernen i forvejen ejer en aktiepost i. Investeringen betyder, at DLG øger ejerandelen til meget tæt på 50 pct. Målet er, at det tyske selskab inden årets udgang derfor bliver et reelt datterselskab i DLG.

 

Hos DLG lægger koncernchef Kristian Hundebøll ikke skjul på, at en af ambitionerne med opkøbet er, at Team AG også kan etablere sig i Danmark – både med salg til landmænd, erhvervslivet og privatbilister.

-Vi vil bestemt kigge på mulighederne for at etablere tankstationer i Danmark i regi af Team AG. Samtidig giver investeringen i den tyske virksomhed os mulighed for at pulje storindkøb af energi, så der kan købes stort ind af olie og brændstoffer. Det er der mange penge i. Og det vil også kunne styrke vores kunder i dansk landbrug,« mener DLG-chefen.

 

Team AG omsatte i fjor for 12 mia. kr., så når selskabet bliver et fuldt datterselskab i DLG, vil den danske landmandsejde koncern nå en omsætning på ca. 60 mia. kr.

 

Hverken den tyske virksomhed eller DLG-ledelsen ønsker dog på nuværende tidspunkt at konkretisere en kommende, dansk ekspansion yderligere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com