Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dobbelt krøjesystem på Effer

Søgeord:

10. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kranproducenten Effer arbejder løbende på at udvikle nye løsninger på kranmarkedet.

Kranproducenten Effer arbejder løbende på at udvikle nye løsninger på kranmarkedet.Med markedets bredeste kranprogram bekræfter Effer igen og igen sin ledende position med nye innovative løsninger. Den seneste Effer nyhed er et nyt krøjesystem på 955-kranen.

 

Denne nye løsning for kontinuerlig krøjning anvender to krøjemotorer som alternativ til standardløsningen med kun én motor, og det er allerede nu muligt at specificere 955-kraner med den nye løsning.

 

Fordelen ved det nye krøjesystem er en fuldstændig eliminering af spillerummet og dermed mulighed for at opnå endnu større præcision i kranarbejdet. Takket være den nye løsning elimineres det mekaniske spillerum i det øjeblik under krøjefasen, hvor krøjningen stopper. Resultatet er en bemærkelsesværdig præcision i kranarbejdet, hvilket især er en fordel ved håndtering af skrøbelige byrder, når der er ekstra fokus på ekstra præcision f.eks. ved håndtering af glas, eller når kranarbejdet kræver manøvrering i skæve vinkler.

Dobbelte krøjemotorer er kun én af Effers innovative løsninger for at kunne tilbyde kunderne de bedste løsninger for at kunne udfører præcisionsarbejde med deres kraner.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com