Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DOLL sværgodstrailer fylder fire

Søgeord:

24. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2299 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DOLL Panther sværgodstrailer tiltrækker flere kunder.

DOLL Panther sværgodstrailer tiltrækker flere kunder.To store sværgodsspecialister – Mammoet og Felbermayr har netop placeret ordre på hver én ny DOLL Panther blokvogn med 10 aksler – en ordre, der så at sige falder på produktets fire års fødselsdag.

 

For begge sværgodstransportører er det især det uafhængige hjulophæng på Doll Panther, der var udslagsgivende for valget. Men også den laveste lastehøjde på 85 centimeter – der kan justeres med -3,0 til +22,0 centimeter afhængigt af vejforholdene, uden det øger slitagen på dækkene – medvirkede stærkt til valget af Panther.

 

For Felbermayr var det også afgørende, at det er muligt at placere hele lasten inden for 30 meter på blokvognens tyngdecenter.

DOLL Panther kan klare nyttelaster på helt op til 110 ton. Samtidig er aksel-kombinationen 3+7, fjernbar dolly, to friktionsstyrede aksler, der overflødiggør modifikation af styre-akslen. Sammen med en ”teleskop”-evne på hele 9.000 millimeter er det alt sammen med til at gøre DOLL Panther til et attraktivt produkt for sværgodstransportørerne.

 

DOLL tilbyder en såkaldt pluspakke med fem års garanti på alle Panther-komponenter.

 

De to trailere ventes leveret i juli.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com