Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dreamliner i nye problemer

Søgeord:

17. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Boeing har sendt team af ingeniører og mekanikere til Indien for at undersøge en episode, hvor et Boeing Dreamliner fra Air India mistede et tre kvadratmeter stort panel på ydersiden af skroget, mens det var i luften.

Boeing har sendt team af ingeniører og mekanikere til Indien for at undersøge en episode, hvor et Boeing Dreamliner fra Air India mistede et tre kvadratmeter stort panel på ydersiden af skroget, mens det var i luften.Flyet mistede formentlig panelet under en flyvning fra Delhi til Bangalore i Indien lørdag. For det var først da mekanikere var ved at klargøre flyet til sin returflyvning fra Bangalore til Delhi, at de opdagede hullet i skroget. Hullet, hvor panelet skulle have siddet, er placeret mellem flyets to hovedlandingsstel. Panelet er cirka 2,4 meter langt og 1,2 meter bredt.

 

I første omgang troede luftfartsmyndighederne og Air India, at panelet var faldet af under starten fra Delhi’s Indira Gandhi International Airport eller under landingen i Bangalore. Men intensive eftersøgninger i begge lufthavne gav ikke noget resultat.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com