Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dreamlineren atter på vingerne

Søgeord:

21. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2320 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Efter at have stået på jorden i over 100 dage skal flyet nu på vingerne i USA.

Efter at have stået på jorden i over 100 dage skal flyet nu på vingerne i USA.Problemer med batterierne om bord på flyproducenten Boeings 787 Dreamliner førte for mere end100dage siden til, at myndighederne over hele kloden indførte et flyveforbud.

 

Efter at batterierne i flyet er blevet lavet om og adskillige test er blevet gennemført, skal flyet ud på den første tur i USA, siden flyveforbuddet trådte i kraft tilbage i januar.

 

United Airlines er dog ikke det første selskab, der igen sender et 787-fly på vingerne. Det skete allerede den 27. april, da flyselskabet Etiopian Airlines gennemførte en flyvning med passagerer i et fly med nye batterier.

 

Boeing har løst problemet med batterierne ved at indsætte mere plads imellem de enkelte battericeller, så derfor ventes det, at de øvrige selskaber, der også har 787-fly i deres flåde inden for kort tid vil sætte flyene i rutefart igen.

Flyproducenten Boeing har brugt 55 milliarder kroner på udviklingen af 787 Dreamliner, men allerede inden flyet blev leveret til flyselskaber rundt om i verden, var der store problemer med flyet. Det blev således forsinket i flere år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com