Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Driving Green'14 kører 27. og 28. august

Søgeord:

6. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den seneste viden indenfor grøn vejtransport er på plakaten, når en lang række udstillere og talere lægger op til networking i Øksnehallen i København, onsdag 27. og torsdag 28. august.

Den seneste viden indenfor grøn vejtransport er på plakaten, når en lang række udstillere og talere lægger op til networking i Øksnehallen i København, onsdag 27. og torsdag 28. august.Det er gratis at deltage som besøgende til Driving Green '14, der er Danmarks største mødested og netværk for nye transportløsninger og produkter, der er med til at gøre den danske vejtransport mere grøn- og energirigtig.

 

På forhånd er nogle af stikordene omkring messens program følgende:

 

Hvad skal der til for at omstille den danske vejtransport i en mere grøn retning? Hvad skal der til for at anspore brugerne? Skatter og afgifter som instrument i klimapolitikken? Teknologi? Behovet for transportmidler, valg af teknologi?

Minister: Kursen mod 2050

På messens første dag leverer klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen (R) et indlæg om Regeringens mål og initiativer i forhold til at omstille transportsektoren frem mod 2050.

 

Efterfølgende er der blandt andet en paneldebat om, hvad der skal til for at omstille den danske vejtransport i mere miljøvenlig retning.

 

Efter frokosten onsdag leverer Lars Overgaard, Teknologisk Institut, en status for den grønne omstilling af vejtransporten. Indlægget berører blandt andet hvilke teknologier, transportbranchen har til rådighed, deres udbredelse og den aktuelle infrastruktur, når det gælder benzin, diesel, biodiesel, gas/biogas, brint, etanol og metanol.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com