Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV åbner kontor i Panama

Søgeord:

17. maj 2018  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

488 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Første DSV-kontor i Panama skal bane vej til Mellem- og Sydamerika.

 

 

DSV A/S åbnede onsdag 16. Maj kontor i Panama City, som selskabet beskriver som en vigtig hub for Mellemamerika og Caribien – ikke mindst på grund af de såkaldte ”Free Zones”.

 

- Det er en strategisk beslutning at gå ind i Panama. Mange af vores kunder bruger Panamas ”Free Zones” til at distribuerer gods til markederne i Mellemamerika og Caribien, siger Torge Koehnke, der er executive vice president LATAM Region, i DSV Air & Sea.

 

- Der til kommer, at Panama er en attraktiv lokation for oplagring af produkter og distribuering til landene i regionen på grund af skattemæssige fordele, forklarer Koehnke, i en pressemeddelelse om åbningen af det nye kontor.

 

- Vi udvider vores Air & Sea netværk med kontoret i Panama City og ser frem til at kunne servicere såvel eksisterende som nye kunder med deres logistik-ønsker, siger Jonas Thoroe, der som managing director i DSV Air & Sea Panama, leder det nye kontor.

Stabilitet og vækst

DSV fremhæver Panamas strategiske betydning på grund af Panama Kanalen, der forbinder Atlanterhavet og Caribien med Stillehavet. Landet beskrives også som politisk stabilt og med en voksende økonomi. Erhvervsklimaet betegnes som sundt og professionelt.

 

Den panamanske regering driver flere ”free zones”, der tegner sig for størstedelen af import og eksport til landet. De to mest betydningsfulde er ifølge DSV, The Panama Pacifico Special Economic Area (PPSEA), der blev etableret I 2004 på en tidligere flybase for USA’s flyvevåben, tæt på Panama City tæt på Stillehavet, og The Colon Free Zone (C.F.Z.), ved byen Colon på Atlanterhavssiden.

 

På billedet ses fra venstre:  Joseline Ulloa, Operations Supervisor, Jonas Thoroe, Managing Director and Annette Harris, Finance Manager. (Foto: DSV)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk