Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV får dæk-kontrakt

Søgeord:

8. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

3006 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Distribuerer Westlake dæk i Skandinavien.

DSV har indgået aftale med ZC Rubber Group Co. Ltd. og Pneuhage Company Group om de eksklusive distributørrettigheder til salg af Westlake dæk i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

 

DSV har brugt Westlake dæk i virksomhedens operationelle vognpark siden 2012, og er yderst tilfreds med kvaliteten af dækkene, der er produceret af en af de største dækproducenter i verden: ZC Rubber Group Co. Ltd. Baseret på denne erfaring og i tæt samarbejde med Pneuhage (ZC Rubbers officielle europæiske distributør), har DSV, Pneuhage og ZC Rubber nu officielt underskrevet deres eksklusive distributionsaftale for Skandinavien, hvor DSV vil tilbyde Westlake dæk til alle sine vognmænd, samt sælge Westlake dæk til markedet for erhvervskøretøjer.

Kvalitetsdæk til lastbiler og trailere

DSV vil distribuere forskellige dæktyper, som er egnet til lastbiler og trailere på markedet for erhvervskøretøjer. Dækkene vil blive solgt fra virksomhedens DSV værksteder i Horsens (DK), Uusikaupunki (FI), Gøteborg og Landskrona (SE). Særlige dæk er tilgængelige på anmodning og kan leveres inden for 72 timer.

 

-Dette er et stort skridt mod yderligere at kommercialisere forholdet mellem DSV og ZC Rubber. Baseret på vores omfattende tests og gode erfaringer med Westlake dæk, har vi også besluttet at anvende Westlake dæk til vores nye trailere. Dertil kan tilføjes indsættelsen af Ultra-Seal i dækkene, som vil gøre vores DSV trailer-flåde endnu mere omkostningseffektiv, udtaler Flemming Steiness, Deputy Equipment Manager.

Godkendt til brug med Ultra-Seal

Westlake har også officielt godkendt brugen af Ultra-Seal i kombination med sine dæk. Ultra-Seal er en forebyggende flydende dækforsegler, som beskytter dæk mod lækage, punktering og eksplosion. Den forsegler de fleste punkteringer, når de hænder, sikrer varmereduktion, forlænger dækkets levetid ved at opretholde lufttrykket i dækket, minimerer dækslid og reducerer brændstofforbruget.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com