Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV hæver takster

Søgeord:

15. september 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1605 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Anlægsarbejder fordyrer transport.

Det omfattende motorvejsarbejde i og omkring Hamborg for nu transportkoncernen DSV til at hæve taktsterne mellem Jylland/Fyn og Kontinentet/Centraleuropa fra 1. oktober.

 

Det meget omfattende anlægsarbejde med udvidelsen til henholdsvis 6 og 8 spor af motorvej A7 i begge retninger, fra Bordesholm i nord og til Hamborg, en strækning på ca. 65 kilometer, nu gået ind i en intensiv fase. Ydermere arbejdes der også med den lyddæmpede motorvejstunnel i Hamburg-Schnelsen.

 

Ovennævnte medfører massive kødannelser og dermed betragtelig ventetid ud over det sædvanlige, og den ekstraordinære lange transitering nedsætter alvorligt produktiviteten i vognmandsoperationen.

 

-Efter at have absorberet disse omkostninger siden foråret ser vi nu ingen anden mulighed, end at vores kunder desværre også må deltage i at løfte denne byrde. Problemet er akut, og evt. alternative ruter medfører mange ekstra kilometer, samtidig med at disse alternative ruter som forventet også hurtigt ”sander til”, hvorfor alle ender op i køerne, oplyser DSV.

Konsekvensen er, at DSV Road midlertidigt med effekt pr. 1. oktober, og indtil situationen markant bedres, indfører nedenstående A7 Congestion tillæg for alle berørte transporter mellem Jylland/Fyn og Kontinentet/Centraleuropa:

  • DKK 1,25 pr 100 kg (fragtpligtig vægt)
  • Minimum DKK 15,- pr sending
  • Maksimum DKK 190,- pr. transport
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com