Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV øger på Fyn

Søgeord:

27. april 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1344 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Højere gear i distributions-setup på Fyn.

Fra 1. maj 2017 kan DSV tilbyde en endnu højere service og et mere effektivt flow på Fyn med en ny erfaren og lokalt forankret partner, Bruun & Nielsen A/S.

 

Med det nye stærke samarbejde flytter DSV terminal og distributør fra Odense til Ejby og skifter samtidig til et højere gear i distributionen på Fyn.

 

Vognmandsfirmaet Bruun & Nielsen A/S har mange års erfaring med distribution på Fyn og har udviklet sig kraftigt de seneste år. Virksomheden er kendetegnet af rettidighed, højt informationsniveau og høj service.

 

Med det nye stærke samarbejde flytter DSV terminal og distributør fra Odense til Ejby og skifter samtidig til et højere gear i distributionen på Fyn.

Stærkere netværk på Fyn og i resten af landet

Aftalen med Bruun & Nielsen A/S omfatter indhentning og distribution til og fra postnumrene 5000-5999.

 

-Vi har med Bruun og Nielsen A/S fået en partner, som arbejder efter samme høje standarder som resten af vores distributionsnetværk. Virksomheden er lokalt forankret og har stor erfaring og succes med lignende kørsel. Det betyder, at vi nu kan tilbyde en højere service samt et mere effektivt flow på Fyn. Desuden vil samarbejdet også styrke vores samlede nationale aktiviteter i hele Danmark, siger Nicolai Brix, Divisionschef i DSV.

 

Bruun & Nielsen løser i forvejen faste opgaver for DSV. Udvidelsen af samarbejdet er forberedt grundigt det seneste halve år, så kunderne får den bedste service, når aftalen træder i kraft fra 1.maj 2017.

Om Bruun & Nielsen:

  • Omkring 80 chauffører på landevejen og 10 personer på kontoret i Ejby
  • Over 25 års erfaring med distribution på Fyn
  • Alle trailere har lifttrailer og forvogne
  • Egen grund tæt på E20
  • Altid nye biler (skiftes hvert 2.– 3. år) /mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com