Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV opruster global HR-strategi

Søgeord:

27. juli 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

815 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny global HR-direktør skal drive DSV-strategiens 5. ben.

 

I august sætter Helle Bach, der er hentet hos Egmont-koncernen, sig som den første i HR-direktørstolen i det sydøstlige hjørne på tredje sal på DSV’s globale hovedsæde i Hedehusene. Herfra skal hun bygge en global HR-funktion op fra bunden, mens hun ruller strategiområdet Human Resources ud i DSV.

 

Det handler om at samle såvel tråde som ressourcer til én samlet og stærk HR-organisation, hedder det i en pressemeddelelse fra DSV.

Det handler også om at udvikle medarbejderne sammen med forretningen og markedet gennem tilbud om uddannelse og karrieremuligheder på tværs af den globale organisation.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget over, at det er lykkedes at tiltrække en så kompetent profil som Helle, kommenterer CEO Jens Bjørn Andersen og tilføjer:

- Det er noget nyt for DSV, og når vi opretter en global HR-direktørstilling, er det et udtryk for en investering i noget, vi tror på er rigtigt: HR er et strategisk vigtigt område i sig selv med stor betydning for arbejdet på de fire øvrige strategiområder.

HR i Egmont

Helle Bach kommer fra en stilling som HR-direktør i Egmont, hvorfra hun bl.a. har erfaring med at opbygge en HR-organisation på koncernniveau. Helles Bachs arbejde er kendetegnet ved en høj grad af kundeorientering og en stærk ambition om, at HR kun skal stå for tiltag, som reelt skaber værdi for forretningen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com