Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV opruster på e-handelsfronten

Søgeord:

10. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

367 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Køber hollandske S&H, der tilbyder multi-channel fulfilment.

 

Der er ingen ende i sigte for væksten i e-handlen, der bliver et stadigt vigtigere segment i international transport og logistik.

 

DSV A/S styrker nu sin position på e-handels-markedet med opkøbet af hollandske S&H, der har opbygget en betydelig ekspertise inden for såkaldt multi-channel fulfilment.

 

Det vil sige, at selskabet tilbyder en bred vifte af services til e-handelsbutikkker, fra warehousing og logistik, over betaling, distribution til detailhandelskunder, sofistikerede og fleksible it-systemer og web support og call center-services.

 

- S&H har bevist, at selskabet mestrer disciplinen product fulfilment i Benelux-området, og vi er derfor glade for at kunne annoncere, at S&H nu er en del af DSV-gruppen, siger Brian Ejsing, der er CEO for DSV’s Solutions-division. og tilføjer:

- Vi har været på udkig efter en passende tilføjelse til vores kapaciteter inden for e-handel, specifikt inden for multichannel. S&H passer rigtigt godt til DSV og vi glæder os til at kunne udnytte den ekspertise, som S&H har opbygget på dette felt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk