Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV Road overtager 150 ansatte

Søgeord:

2. juli 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

3875 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Grenaa-firma sælger stor del af forretningen.

Rygaard Transport & Logistic A/S sælger selskabets nationale distributions- og terminal- / logistikaktiviteter til DSV Road A/S.

Med handlen siger Rygaard farvel til 150 af selskabets i alt 225 medarbejdere, oplyser Gert Rygaard til Danmarks Transport-Tidende.

 

Handlen omfatter aktiviteter, der udføres med udgangspunkt i Hedensted, samt den tilknyttede vognpark. Terminalaktiviteterne i Grenaa overtages ligeledes af DSV Road A/S.

Rygaard-familien vil fortsat være aktive på transportområdet, og vil drive og videreføre RYGAARD Transport & Logistics A/S, med de transportaktiviteter, der i dag udføres med udgangspunkt fra Grenaa, herunder bl.a. kørsel for Beton-/Træ-& Fiskeindustrien, samt renovationskørsel.

Fortsætter i branchen

Jørn Rygaard:

- Vi har i DSV Road A/S fundet en køber, som vi føler os overbevist om vil videreføre og udvikle vore distributions- og terminal-/logistik set-up på bedste vis, til glæde og gavn for vores kunder og medarbejdere. Samtidigt er vi glade for, at det er lykkedes at finde en model, hvor familien fortsat kan være aktive på transportområdet.

 

Øgede muligheder

Orla Hansen, direktør og ansvarlig for de nationale aktiviteter i DSV Road A/S uddyber:

 

- Købet af Rygaards distributions-og terminal-/logistikaktiviteter giver os øgede muligheder for at drive og udvikle vores nationale forretningsområde, bl.a. inden for fødevarelogistik. Vi er utrolig glade for opkøbet og de muligheder, det giver os på det danske marked. Vi ser frem til at fortsætte og udvikle det gode og langvarige samarbejde med kunderne samt byde Rygaard’s dygtige medarbejdere velkommen til DSV.

Overtagelsen af aktiviteterne vil ske, så snart konkurrencemyndighederne har givet deres accept af handlen. Denne forventes at være på plads i starten af august måned.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com