Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL - Danske Vognmænd deltager i 112-dag

Søgeord:

17. august 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

837 gange

Læses i øjeblikket af:

1

600 indskolingsbørn mødes i Holstebro.

En sjov og lærerig dag på Teaterpladsen ved Musikteatret, hvor børnene lærer om trafik, brand, redning – og ikke mindst at ringe 112. Det er idéen bag den første 112-dag for indskolingsbørn i Holstebro Kommune 19. august.

 

Dagen byder på mange oplevelser for de ca. 600 børn. Dagen slutter med, at alle børn får udleveret et diplom af repræsentanter fra skolepatruljen.

 

En af partnerne er Holstebro Vognmandsforening og DTL, som arbejder målrettet for, at lastbiler indblandes i færre ulykker. DTL deltager også i den landsdækkende trafikkampagne ”Trafiksikkerhed i Øjenhøjde” for skolebørn i 2.-4. klasse. Her undervises børnene i, hvordan de orienterer sig i trafikken og bliver set af lastbilchaufførerne.

 

- Børnene lærer særligt, hvordan de som cyklister skal være opmærksomme på lastbiler, der skal dreje til højre. Her er der særligt fokus på lastbilens kritiske zone. Og for at skolebørnene selv kan fornemme, hvor svært chaufførerne kan have ved at se en cyklist tæt på højre forhjul, kommer eleverne med en tur op i førerhuset, fortæller Kim Tatt Jakobsen, kontorleder i DTL.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com