Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL-direktør i front for havne

Søgeord:

27. april 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

732 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny formand og nyt bestyrelsesmedlem i ADP A/S’ bestyrelse.

I forbindelse med generalforsamlingen i ADP A/S fratrådte Arne Tirsgaard som formand og stoppede samtidig i ADPs bestyrelse.

 

Som ny formand valgte aktionærerne enstemmigt adm. direktør i Dansk Transport og Logistik  - DTL, Erik Østergaard som ny formand. Ligeledes genvalgte aktionærerne borgmester Jacob Bjerregaard som næstformand.

 

ADP udvikler sig i disse år fra at være en traditionel havnevirksomhed til nu også at fokusere på transport og logistik. Den omstillingsproces kræver viden og indsigt i den globale transportbranche

 

Med valget af Erik Østergaard som ny bestyrelsesformand, der de sidste fire år har siddet i ADPs bestyrelse, får ADP en stærk formandsprofil som dels kender ADPs forretning og besidder dybindsigt i såvel sø- som landtransport, som kan være med til at understøtte den strategiske udvikling af ADP.

ADPs bestyrelse får også tilført en ny stærk erhvervsprofil, idet Christian Herskind træder ind i bestyrelsen. Christian Herskind er cand.jur. og har en solid erhvervsmæssig baggrund som koncerndirektør i bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheden NCC Roads A/S og senest som CEO i Refshaleøens Ejendomsselskab A/S.

 

Christian Herskind bringer stor indsigt inden for ejendoms- og arealudvikling og med en baggrund fra Fredericia-området vil han kunne bidrage med viden til udvikling af den samlede ADP-koncern, som i disse år også omhandler udvikling af et nyt multimodalt transport- og logistikcenter ved Fredericia.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com