Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL: God finanslovsaftale

Søgeord:

27. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dansk Transport og Logistik hilser den nye finanslovsaftale velkommen.

Dansk Transport og Logistik hilser den nye finanslovsaftale velkommen.-Der er rigtig mange gode elementer i finanslovsaftalen, og jeg glæder mig især over det fortsatte fokus på kampen mod social dumping, udtaler DTL’s administrerende direktør, Erik Østergaard.

 

-Det er svært at være utilfreds med en fremrykning af en række af vækstplanens initiativer. Især de længere momskredittider er vigtige for vognmandsbranchen efter nogle hårde år. Det gør også livet letter for DTL’s medlemmer, at fradraget for selvstændiges syge- og arbejdsskadeforsikring forbedres. Det er jeg meget tilfreds med, fortsætter Erik Østergaard.

 

-Men især er jeg tilfreds med at kampen mod social dumping nu omfatter flere af Folketingets partier, og især kontrollen med den ulovlige cabotagekørsel er helt afgørende for DTL. Det glæder mig oprigtigt at Venstre og Konservative nu forpligter sig til at tage del i kampen mod social dumping. Det fortjener de stor ros for. Hvis Danmark også i fremtiden skal have en vognmandsbranche, der agerer på ordnede danske vilkår, må og skal vi den ulovlige cabotagekørsel til livs. Så jeg glæder mig i særdeleshed over at endnu flere partier nu forpligter sig i det spørgsmål.

-Social dumping er en af Danmarks helt store udfordringer, og det er afgørende for beskæftigelsen, at man ikke bare ser passivt til, mens danske virksomheder, der vil virke på danske vilkår, går nedenom og hjem på grund af unfair konkurrence. Denne finanslovsaftale er godt nyt for væksten og beskæftigelsen i Danmark – og dermed for de danske vognmænd, der vil køre på danske vilkår, slutter Erik Østergaard.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com