Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL: Godt med sikring af cabotage-kontrol

Søgeord:

18. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1000 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tilfredshed med politi-forlig.

Politiforliget er faldet på plads i dag, og den omfatter bl.a en sikring af cabotagekontrollen. DTL - Danske Vognmænd er godt tilfredse.

 

I aftalen hedder det bl.a:

 

-Indsats mod social dumping. De senere års prioriteringer har muliggjort en styrket politiindsats mod social dumping og ulovlig cabotagekørsel, herunder bl.a. ved bistand til Arbejdstilsynet og SKAT i forbindelse med kontrolarbejdet vedr. social dumping. Politiets indsats mod social dumping og ulovlig cabotagekørsel videreføres i aftaleperioden.

 

Det er en god nyhed, siger DTL-direktør Erik Østergaard, og fortsætter:

 

Ved door step – mødet med pressen på i ministeriet, umiddelbart efter indgåelsen af aftalen, var det tydeligt, at både Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne har kæmpet for dette område. Det er vi glade for i DTL. Jeg synes, det er en god dag for vognmændene.

Dæm op for big-cabotage

Den styrkede grænsekontrol giver ikke anledning til bekymring hos DTL:

 

-Nej, det er jeg ikke bekymret for. Hele Europa står i en særlig situation lige nu pga. flygtningesituationen, og jeg tror såmænd nok at lastbilerne skal komme henover grænserne. Ingen har jo interesse i at bremse handel og vækst. Men kan man i det samlede arbejde få dæmmet lidt op for big-cabotage, altså den helt systematiserede forretningsmodel med cabotage, så sover jeg roligt om natten, slutter Erik Østergaard.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com