Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL: Godt med sikring af cabotage-kontrol

18. november 2015  |  

Tilfredshed med politi-forlig.

Politiforliget er faldet på plads i dag, og den omfatter bl.a en sikring af cabotagekontrollen. DTL - Danske Vognmænd er godt tilfredse.

 

I aftalen hedder det bl.a:

 

-Indsats mod social dumping. De senere års prioriteringer har muliggjort en styrket politiindsats mod social dumping og ulovlig cabotagekørsel, herunder bl.a. ved bistand til Arbejdstilsynet og SKAT i forbindelse med kontrolarbejdet vedr. social dumping. Politiets indsats mod social dumping og ulovlig cabotagekørsel videreføres i aftaleperioden.

 

Det er en god nyhed, siger DTL-direktør Erik Østergaard, og fortsætter:

 

Ved door step – mødet med pressen på i ministeriet, umiddelbart efter indgåelsen af aftalen, var det tydeligt, at både Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne har kæmpet for dette område. Det er vi glade for i DTL. Jeg synes, det er en god dag for vognmændene.

Dæm op for big-cabotage

Den styrkede grænsekontrol giver ikke anledning til bekymring hos DTL:

 

-Nej, det er jeg ikke bekymret for. Hele Europa står i en særlig situation lige nu pga. flygtningesituationen, og jeg tror såmænd nok at lastbilerne skal komme henover grænserne. Ingen har jo interesse i at bremse handel og vækst. Men kan man i det samlede arbejde få dæmmet lidt op for big-cabotage, altså den helt systematiserede forretningsmodel med cabotage, så sover jeg roligt om natten, slutter Erik Østergaard.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

997 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com