Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL: Tak til Carl Lauritzen

Søgeord:

31. maj 2016  |  

Læst i alt:

706 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ti års indsats markeret.

Formand Martin Danielsen gav afgående bestyrelsesmedlem Carl Lauritzen fra Lønstrup i Nordjylland et par borgerlige ord med på vejen, da Carl efter 10 år i DTLs bestyrelse har valgt ikke at stille op igen.

 

-Du har været med til at gøre din borgerpligt i organisationsverdenen. 10 år er det altså blevet til – og med mange gode stunder. Du har også nået at være med i regionsbestyrelsen og i Dansk Erhvervs bestyrelse,  sagde formanden blandt andet.

Formanden berørte Carl Lauritzens nordjyske aner:

 

-Nu ved jeg jo godt, at et hovedbestyrelsesmedlem ikke formelt repræsenterer et bestemt bagland, men kun er bundet af sin egen overbevisning og kun skal stole på egen dømmekraft.

-Men når beslutningerne skal træffes, så vil ens oprindelige tilhørsforhold – hvad enten det er geografisk eller på godstyper – i sidste ende skinne igennem.

 

Og på den måde har det været godt at have dig med om bordet som den, der kan tegne det nordjyske billede og i øvrigt også have kompetencer på affaldsområdet i din egen butik Nordjysk Forretnings- og Industrirenovation.

 

Ros var der fra formanden til Carl Lauritzens utrættelige arbejde for DTLs egen arbejdsgiverforening. 

 

-Du var også en af de stærkeste fortalere for, at DTL også skulle have en arbejdsgiverforening. Du mente, at der var brug for, at DTLs synspunkter også får gennemslagskraft i arbejdsgiverspørgsmål. Det vil jeg gerne sige dig tak for.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com