Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

East Logistics overtager BWS-afdeling i Rødby.

Søgeord:

15. august 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1152 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rødbyhavn-medarbejdere rykker til Nykøbing Falster.

 

Blue Water Shipping overdrager aktiviteterne i Rødbyhavn til East Logisitcs i Nykøbing Falster med virkning fra 1. september.

 

- Jeg syntes Blue Water Shipping i Rødbyhavn har nogle aktiviteter, der passer godt ind i det vi laver i forvejen, siger Jan Koch fra East Logistics til Lolland-Falsters Folketidende.

Alle medarbejdere flytter fra Rødbyhavn til East Logistics hovedkontor i Nykøbing F., hvor der fremover vil være beskæftiget 17 medarbejdere.

 

East Logistics har hidtil primært fokuseret på transporter mellem Skandinavien og Østeuropa. Med de nye aktiviteter fra Blue Water Shippings afdeling i Rødbyhavn udvider East Logistics paletten med trafikker mellem Tyskland og Sverige og Norge.

 

Blue Water Shipping overtog i 2013 NJK International Spedition & Transport i Rødbyhavn. Målet var at sikre Blue Water Shipping et lokalt fodfæste i forbindelse med anlægget af den faste forbindelse under Femern Bælt, der siden er blevet stærkt forsinket på grund af den langstrakte tyske godkendelsesproces.

Blue Water Shipping holder dog fortsat snor i Femern-projektet gennem en ejerandel i selskabet Femern Belt Services A/S. Det gælder også driften og administrationen af Bandholm Havn.

 

East Logistics blev stiftet i november 2000. Selskabet har ud over hovedsædet i Nykøbing F., kontorer i Tjekkiet, Polen, Litauen og Tyskland, og tilbyder både vej, sø- og lufttransport.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com