Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

EFFER styrker servicenetværket i Danmark

Søgeord:

21. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den danske Scania-organisation, som markedsfører de italienske EFFER kraner i Danmark, har netop styrket EFFER servicenetværket gennem ansættelse af flere nye hydraulikmekanikere og kranspecialister.

Den danske Scania-organisation, som markedsfører de italienske EFFER kraner i Danmark, har netop styrket EFFER servicenetværket gennem ansættelse af flere nye hydraulikmekanikere og kranspecialister.Det gælder bl.a. på det nyrenoverede EFFER krancenter på Scania-anlægget i Aarhus, hvor hydraulikmekaniker Steen Meyhoff (43) netop er tiltrådt. Steen Meyhoff har i mere end 20 år beskæftiget sig med kraner og hydraulik og kommer fra et tilsvarende job hos UN Mobilkraner i Sorring og før det hos EFFER i Silkeborg.

 

I Aarhus indgår han i et stærkt hydraulik-team, som for nylig også er blevet styrket gennem ansættelse af hydraulikmekaniker Jesper Jensen (38), der kommer fra Højbjerg Maskinfabrik. Jesper Jensen har ligeledes tidligere arbejdet med EFFER og har mere end 15 års kran- og hydraulik-erfaring i bagagen. Ud over de to nye folk indgår hydraulikmekaniker Gert Skjødt og reservedelsspecialist Jens Jespersen i hydraulik-teamet i Aarhus, der således står godt rustet til at servicere og reparere både EFFER kraner og hydraulikmateriel af andre mærker.

Scania har allerede leveret flere af de store EFFER-kraner med PROGRESS styresystemet, der er et avanceret Sauer Danfoss-system af meget høj kvalitet.

 

- Med EFFER servicepunkter på Scania-anlæggene i hhv. Randers, Aarhus, Vejle, Hammelev, Esbjerg, Odense, Sorø og Ishøj behøver ingen at køre langt for at komme til et af vores kranværksteder, fastslår Per Foldager.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com