Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Eimskip køber Jac. Meisner

Søgeord:

20. januar 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

3084 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vil styrke selskabets eksterne vækst.

Islandske Eimskip har opkøbt det hollandske speditionsfirma Jac. Meisner Internationaal Expeditiebedrijf B.V., der blev stiftet i 1959 og er beliggende på havnen i Rotterdam, for en uoplyst købspris.

 

Transaktionen er en del af Eimskips strategi for ekstern vækst, siger Gylfi Sigfüsson, koncernchef i Eimskip:

 

- Jeg glæder mig over, at Jac. Meisner nu bliver en del af Eimskip, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med selskabets medarbejdere. Opkøbet vil styrke vores service til kunderne samt yderligere styrke vores selskabs verdensomspændende reefer logistikservice, og Jac. Meisners kunder vil også drage nytte af Eimskips globale netværk.

 

Administrerende direktør i Jac. Meisner, Dick Weijgertze, fortsætter i spidsen af selskabet efter opkøbet:

 

- Dynamikken i logistiksektoren kræver kombinerede løsninger, der indebærer nye driftsmodeller i kombination med dygtige fagfolk. Ved at slutte os til Eimskips verdensomspændende speditionsnetværk kan vi opnå et gennembrud for vores logistikservices for at sikre vores fortsatte stærke position, siger han.

Jac. Meisner beskæftiger sig især med mæglervirksomhed, veterinær- og landbrugsinspektion samt modtagelse og kontrol af frossent og nedkølet fragt fra hele verden til import ind i Europa. Selskabet omsætter årligt for omkring 7,5 mio. Euro og har 12 ansatte.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com