Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ekeri-trailere hos Poulsen Biler

Søgeord:

31. januar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

541 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Finske Ekeri har valgt Poulsen Biler som dansk forhandler.

Poulsen Biler er blevet udvalgt af den Finske trailerproducent Ekeri, til salg og markedsføring af deres produkter på det danske marked.

 

- Hos Poulsen Biler er vi beærede over, at Ekeri har valgt os som deres partner, der skal få deres brand til at fremtræde endnu stærkere på det danske marked, siger Frank Nissen fra Poulsen Biler.

 

- Med Ekeri’s produkter, kan vi nu tilføje endnu et segment til vores produkt vifte, og dermed servicere både eksisterende, samt nye kunder endnu bedre. Det vil ligeledes være muligt, at handle reservedele og ekstra udstyr til Ekeri’s produkter.

 

Ud over Poulsen Biler i Horsens, forhandles Ekeri-produktserie og tilhørende reservedele naturligvis også fra afdelingerne CPH Trucks A/S i Greve og Scanvo Trucks Danmark A/S i Silkeborg.

Åbningsbare sider

Ekeri står meget stærkt på det europæiske marked indenfor trailere, anhængere og kasse opbygninger med åbningsbare sider.

 

Ekeri’s innovative system gør det muligt, at åbne hele sider ved hjælp af foldedøre. Dermed kan store, lange og komplicerede emner lastes og losses sikkert, effektivt og hurtigt i et enkelt løft.

 

Ekeri har et bredt produktsortiment, som bl.a. omfatter:

- Anhængere og sættevogne

- City trailere

- Kasse opbygninger til Scania, Volvo, DAF m.fl.

- FNA / FRC køle- og boxopbygninger

- Double compartment

- Åbningsbare sider ved hjælp af foldedøre

- Double deck

- ADR EXIII og EN12642 XL godkendte trailere

 

Når der transporteres gods i lukkede trailere, minimeres risikoen for skader markant, på godset der transporteres. Her udover øges den daglige effektivitet med et hurtigt og sikkert dørsystem.

Ekeri’s produketer er opbygget i moduler, som kan sammensættes i utallige af kombinationer, dette værktøj gør det mulig at levere en kundetilpasset trailere som opfylder alle krav og ønsker.

 

Ydermere er Ekeri ifølge Poulsen bilerkendt for præcis levering og høj kunde tilfredshed.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com