Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Eksamensbevis til DSV-ledere

Søgeord:

12. juni 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2434 gange

Læses i øjeblikket af:

1

De første mellemledere i DSV udklækket  akademiuddannelse i ledelse.

 

Ni medarbejdere hos DSV A/S, der er ansat som mellemledere eller afdelingsledere kunne forleden fejre en vel overstået eksamen hos IBA i Kolding. De otte mænd og én kvinde har alle bestået en akademiuddannelse i ledelse. Forud for eksamensbeviset, der blev fejret på behørig vis med ”bobler”, har de ni DSV-ledere skærpet lederfærdighederne gennem 12 workshops, 6 eksamener og én hovedopgave.

 

Flere af dem har en baggrund som speditører og arbejder i dag i DSVs afdeling i Horsens eller på hovedkontoret i Hedehusene på Sjælland. Lederuddannelsen er derfor foregået i Jylland og på Sjælland på skift.

 

- Vi har arbejdet sammen med DSV i ca. 2,5 år om deres nye lederuddannelse. Den kalder vi ”Leadership 1 uddannelsen”. Den består i dag af en hel akademiuddannelse i ledelse på lukkede virksomhedshold for DSV, fortæller Lone Hermann, som er uddannelseschef for IBAs lederuddannelser.

Første hold

De 9 nyudklækkede ledere udgør ”hold 17” og er det første hold, som tager en HEL akademiuddannelse. Tidligere fik DSVs ledere kurser uden eksamen. Men det ændrede sig altså til den nye ”Leadership 1 uddannelse”, som er godkendt til 60 af de såkaldte ECTS point (European Credit Transfer System) og afsluttes med eksamen.

 

For HR-partner Jan Mølgaard Nystrup, er lederuddannelsen afgørende. Han vurderer, at uddannelsen løfter kvaliteten - ikke bare hos lederne men også hos DSVs medarbejdere:

 

- Vi er de eneste i transportbranchen, som giver vores ledere en akkrediteret uddannelse. Det håber vi er med til at fastholde dem i deres jobs, men vi tror også på, at det kan skabe vækst på bundlinjen.

Flere på vej

Derfor er både hold 18, 19, 20 og 21 også i gang med uddannelsen. Og flere vil komme til, for ”Leadership 1 uddannelsen” på lukkede firmahold på IBA, er obligatorisk for ledere hos DSV.

 

- Vi har stor glæde af samarbejdet med IBA om vores uddannelser, for vi har stor tillid til skolen og kender hinanden. Vi synes, at IBAs undervisere er dygtige, og at kvaliteten er høj, siger Jan Mølgaard Nystrup.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk