Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

El-busser på kajen i Malmø

Søgeord:

9. november 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

795 gange

Læses i øjeblikket af:

1

CMP tager imod kinesiske el-busser i Malmø.

 

I weekenden ankom de første eldrevne busser fra kinesiske BYD til CMP's bilterminal i Malmø. Leverancerne er et resultat af det samarbejde, som CMP og BYD indledte tidligere i år.

 

CMP har i længere tid bearbejdet det kinesiske marked med henblik på at positionere havnene i Malmø og København. En indsats, der nu giver pote, når BYD – den verdensførende leverandør af eldrevne busser og taxaer – leverer sine eldrevne busser til havnen i Malmø.

- At kunne modtage de første eldrevne busser fra Kina i dag er et stort og strategisk vigtigt skridt for os. Det er ekstra glædeligt at kunne samarbejde med en partner, der har fokus på bæredygtighed og avanceret miljøteknik i sit arbejde – noget, der går godt i spænd med CMP's egne satsninger, siger Johan Röstin, adm. direktør for Copenhagen Malmö Port AB.

Malmø er Skandinaviens største bilhavn og med BYD's eldrevne køretøj udvider CMP sine aktiviteter yderligere.

- Vi har omfattende erfaring med at håndtere og modtage tunge køretøjer såsom busser og lastbiler, såkaldt rullende gods. I kombination med havnens strategiske placering gør det os til en attraktiv partner og aktør for videre transporter både i Skandinavien og længere ud i Europa, siger Johan Röstin.

 

Busserne skal bruges i lokaltrafikken i Ängelholm og Eskilstuna.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com