Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Emirates fragtede 2,6 mio. tons luftfragt

Søgeord:

17. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

150 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fremragende finansår for Emirates.

 

Det emiratarabiske flyselskab Emirates Group har netop offentliggjort årsrapporten for 2017/18, der tæller perioden fra 1. april 2017 til og med marts 2018.

 

Den samlede koncern omsatte i perioden 175 mia. kr., hvilket svarer til en stigning på 8 procent. Overskuddet landede på cirka 7 mia. kr., hvilket var en fremgang på intet mindre end 67 procent.

 

Desuden slog koncernen passagerrekord med 58,5 mio. passagerer.

 

Fragt-succes

Men også hos moderselskabets cargo-division, Emirates Skycargo, noteredes der fremgang.

 

Indtægterne hos Skycargo steg med 17 procent til 12,4 mia. AED (Forenede Arabiske Emirater dirham) – cirka 21 mia. kr. Selskabet fragtede omkring 2,6 mio. tons – en stigning på 1,8 procent.

 

- Denne fremragende præstation i et luftfragtmarked i vækst gjorde Emirates Skycargo i stand til at bidrage med 14 procent af flyselskabets samlede transportindtægter, lyder det i selskabets årsrapport.

Ground handler-selskabet Dnata, Emirates’ søsterselskab, registrerende en stigning i globale volumener på 8,4 procent til 3,1 mio. tons.

 

- 2017/18 var et meget godt år for luftfragten, den traditionelle førerhund for økonomier, og både Emirates Skycargo og Dnatas lufthavnsoperationer høstede frugterne af investeringer i specialprodukter og faciliteter, der udvidede vores evner og gjorde os i stand til at tilbyde endnu bedre service til vores kunder. Samtidig med, at vi udvidede vores forretninger og forøgede indtægterne, strammede vi også omkostningsdisciplinen, lyder det.

 

I løbet af finansåret indgik Emirates Skycargo i et strategisk driftssamarbejde med Cargolux om deling af fragtfly-kapacitet mellem Dubai og Luxembourg.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com