Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Alsidig lastbil til alsidig vognmandsforretning

Søgeord:

1. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fin økonomi på landevej, optimal fremkommelighed og stor lasteevne. Det er tilsyneladende modstridende krav, men MAN gør det muligt

Fin økonomi på landevej, optimal fremkommelighed og stor lasteevne. Det er tilsyneladende modstridende krav, men MAN gør det muligtVognmandsfirmaet Gert Andersen A/S i Mørke investerer i en ny lastbil, der er solgt og leveret af Søren Dünnweber, MAN Truck & Bus A/S i Padborg.

 

Bilen skal klare lidt af hvert, primært flytte containere og køre i alle typer terræn, også på byggepladser og ved anlægsarbejder.

 

Løsningen leverer den nye lastbil med unik teknik fra MAN, der illustrerer spændvidden i MANs muligheder for at afstemme biler til de enkelte kunders behov - også de specielle.

 

I dette tilfælde en fireakslet lastbil med løftbar bogieaksel bag og HydroDrive på anden foraksel, drevet af MANs motor på 540 hk og hele 2500 Nm moment.

Det hydrauliske drev på anden foraksel kan slås til og fra efter behov. Det giver lastbilen en enestående fremkommelighed i terræn, samtidig med at brændstoføkonomien på landevejen er optimal i kraft af bl.a. den løftbare bogieaksel.

 

Den unikke chassiskonfiguration er kombineret med MANs kompakte LX-førerhus, der er udstyret med alt, hvad en moderne og effektiv lastbilchauffør har brug for: ConfortShift gearskift, fuldautomatisk klimaanlæg inkl. oliefyr, MAN-radio med navigation & Bluetooth m.v.

 

Sikkerheden er der også taget højde for med bl.a. en kraftig motorbremse med bremsetempomat.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com