Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Endnu en Nopa kærre til Gilleleje

Søgeord:

22. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Viggo Olsen får leveret en ny treakslet Nopa kærre fra Sawo.

Viggo Olsen får leveret en ny treakslet Nopa kærre fra Sawo.Vognmand Viggo Olsen ApS i Gilleleje har igen fået leveret en ny Nopa KTS 230 kærre beregnet til asfalt kørsel fra Sawo A/S.

 

Nopa KTS 230 kærren er med trevejs tippelad med en ladlængde på 5.100 mm. Sider og bund er isolerede til transport af asfalt, bunden er fremstillet i 4 mm Hardox 450, bagsmækken er med svenskeropluk og der er en kattelem i forsmækken for at give lettere adgang til ladet indvendig.

 

Der er en gangbro på forsmækken i fuld bredde, en speciel fremstillet forskydelig bagkofanger beregnet til transport af asfalt, og kærren er udstyret med tre BPW aksler med tromlebremser, og singlemonterede dæk i størrelsen 385/65 R22,5.

Der er liftaksel på den forreste og den bagerste aksel, som styres med en elektrisk dropventil. Derudover er der et digitalt vægtmanometer, Nopa lygtebagende med runde diode lygter, seks led arbejdslamper, fire blitzblink, fire røde markeringslygter indbygget under ladet i bag, trailer støtteben i front samt optrin på begge sider af trækstangen.

 

Den nye Nopa kærre afløser en Nopa kærre af årgang 1999, der beholdes som reserve.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com