Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ERA-domicil solgt

Søgeord:

10. oktober 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1095 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ERA sælger domicilejendom til Poul Schou.

Fra den 30. september 2017 har Poul Schou Ejendomme A/S overtaget adressen C.F. Tietgens Boulevard 18, 5220 Odense SØ. Timingen er belejlig for begge parter, der hver især får opfyldt deres behov.

 

- Vi ser salget af ejendommen som en naturlig udvikling af et containermarked i forandring, siger Direktør for ERA-transport A/S, Michael Gregersen.

 

- Alle ERAs biler kører efterhånden ud fra vores plads i Middelfart, så de 38.000 kvadratmeter i Odense er mere end vi har brug for, uddyber Michael Gregersen.

Ingen flyttedag

Det betyder dog ikke, at der bliver flyttedag hos ERA. Administrationen, der lige nu har til huse i ejendommen på adressen, bliver nemlig siddende – nu i lejede lokaler.

 

Ligeledes bliver Poul Schous administration siddende på adressen på Rugårdsvej i det nordvestlige Odense.

 

- Vi har gennem de sidste par år haft stor vækst, så pladsen på Rugårdsvej er begyndt at føles trang og vi har brug for mere plads til vores materiel og vognpark, fortæller Direktør for Poul Schou A/S, Poul Henrik Schou.

 

- Vi har desuden flere virkelig store kunder i den del af byen – blandt andet Facebook, Lindø Erhvervspark og det nye supersygehus. Så prioritere en satellit-afdeling derude er bare virkelig fornuftigt. Samtidig har vi også kunder, der i stigende grad, efterspørger mere opbevaringsplads – et ønske der er blevet stadig sværere at efterkomme alene på adressen på Rugårdsvej, fortsætter Poul Henrik Schou.

- Og det er jo ingen hemmelighed, at den nye Ringvej ”Ring 3 Vest” er planlagt til at løbe tværs gennem vores nuværende plads. Så købet af ejendommen i Tietgenbyen løser derfor et akut problem og sikrer fremtidigt vækstpotentiale, slutter Poul Henrik Schou.

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com