Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ERA-Transport indgår strategisk samarbejde

Søgeord:

15. april 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1267 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Neutral logistikpartner skal styrke markedspositionen på Sjælland.

 

ERA-transport indgår nu i et samarbejde med NFT-logistik for at kunne styrke sine muligheder i markedet.

Som et led i den forsatte udvikling af ERA-transport a/s – har selskabet valgt at indgå et strategisk samarbejde med en neutral logistik partner på Sjælland. Målet er at kunne tilbyde de virksomheder, som har behov for evt. lagerløsning, fleksibilitet eller andre værdiskabende ydelser.

 

- Vi ønsker at udbygge vores kendskab og styrke vores position i markedet ved at skabe nye innovative løsninger sammen med vores kunder. Vi har haft henvendelser fra kunder, som har forespurgt på løsninger, som tidligere har ligget uden for vores område. ”Nu får vi mulighed for at tilbyde en bredere palette, udtaler salgsdirektør Frank Buchmann, ERA-tranport og tilføjer.

- Vi ønsker at se muligheder og ikke begrænsninger for vores kunder.

 

Den fynske transportvirksomhed blev grundlagt for snart 65 år siden og beskæftiger sig primært med transport af containere i Danmark og Nordeuropa, for danske såvel som udenlandske kunder.

 

ERA-transport er en virksomhed med en stolt kultur og har høj fokus på at kunne levere kvalitet til tiden.

- Vi lever i en tid, hvor der er fokus på hver en krone og konkurrencen er høj. Vi skal arbejde tættere sammen med vores kunder og sammen skabe værdi i alle led af værdikæden. Vi vil sætte fokus på hele kundeoplevelsen for at adskille os fra konkurrenterne, forsætter Frank Buchmann.

NFT Logistik

NFT Logistik er et firma, som har mange års erfaring inden for transport branchen.

 

Vognmand Niels Frederiksen, NFT Logistik, udtaler:

- Vi kan derfor løse alle opgaver. Lige fra ekspres opgaver til fast eksport kørsel og distribution i hele Danmark, Sverige og Norge. NFT Logistik har i mange år tilbudt lagerhåndtering, omlæsning og indhentning af gods. Vi har rigtig gode faciliteter på vor adresse i Glostrup, centralt beliggende i forhold til motorvejsnettet og vi kan håndtere alle godstyper og mængder via overdækkede læsseramper eller losse fra siden ude på pladsen.

- Vi ser frem til at styrke det mangeårige samarbejde med ERA-transport, og samtidig øge vores position som en solid, kompetent og engageret transport virksomhed, med særligt fokus på lagerdelen og ikke mindst, den fleksibilitet vi tilbyder, udtaler vognmand Niels Frederiksen og slutter:

- Der er efterhånden mange, der efterspørger løsninger og alternativer, som andre ikke nødvendigvis kan eller vil tilbyde. Det kan vi.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com