Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ERA-Transport: Ny topchef

Søgeord:

3. november 2014  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

3352 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Christian Skaaring, 44 år, er udnævnt til administrerende direktør hos ERA-Transport A/S i Odense.

Den nye topchef blev ansat i oktober 2012 som salgsdirektør med henblik på at sikre en fortsat drift af transportselskabet.

Søskende- og direktørparret Jørgen Rasmussen og Inge-Merete Koch planlægger således at gå på pension i løbet af en overskuelig årrække, muligvis inden for to år.

Christian Skaaring stammer oprindeligt fra Odense, hvor han er udlært hos Dan-Transport, der senere blev del af DSV. Han har desuden været branch manager hos Scan Global Logistics i Esbjerg og Odense samt arbejdet hos DSV i en årrække.

Den nye adm. direktør lægger ikke aktuelt op til radikale kursændringer i virksomheden, men han lægger dog op til en mere ambitiøs kurs og udelukker ikke et strategisk samarbejde med en anden virksomhed.

ERA-transport har 33 egne lastbiler, udelukkende med danske chauffører, og indlejer desuden en del eksterne vognmænd, så selskabet dagligt disponerer over mellem 85 og 100 lastbiler i forbindelse med containertransport til og fra danske havne samt Hamborg og Bremerhaven i Nordtyskland.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com