Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfaren gruppe skal bygge bro

Søgeord:

9. september 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

548 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Der er valgt bygherre til Fjordforbindelsen Frederikssund.

Det bliver et europæisk Joint Venture bestående af Rizzani de Eccher, Besix og Acciona Infraestructuras, som Vejdirektoratet agter at indgå kontrakt med på milliardopgaven med at bygge den nye bro og motortrafikvej.

 

-Vi er færdige med at evaluere de fire indkomne tilbud. Det Joint Venture, der leverede det bedste tilbud - både på kvalitet og pris - består af en italiensk, belgisk og spansk virksomhed. Vi er meget tilfredse med, at vi nu er så langt i processen, at vi forhåbentlig snart indgår kontrakt med dem og dermed når endnu en vigtig milepæl i forhold til at få etableret en fjordforbindelse, siger anlægschef i Vejdirektoratet Erik Stoklund Larsen.

Gode referencer

-Dette Joint Venture har rigtig gode referencer fra tilsvarende infrastrukturprojekter rundt om i verden, også fra projekter i Natura 2000 områder. Lige netop erfaringer med anlægsarbejder i særligt sårbare naturområder har været en høj prioritet for os som bygherre, fortsætter Erik Stoklund Larsen.

-Det er til stor glæde for Fjordforbindelsen Frederikssund SOV, at det valgte Joint Venture både havde den bedste kvalitative bedømmelse og den laveste pris . I bestyrelsen ser vi frem til, at de snart går i gang i marken, siger en glad Leif Tullberg, bestyrelsesformand i Fjordforbindelsen Frederikssund SOV.

 

Tre ud de fire priser, der kom ind på opgaven lå under entrepriseoverslaget på 1.1 mia.

Betalingsbro

Den nye bro over Roskilde Fjord bliver en betalingsbro og Fjordforbindelsen Frederikssund SOV skal varetage etablering af en ny motortrafikvej og fjordforbindelse over Roskilde Fjord samt stå for lånoptagning til finansiering af projektet samt opkrævning af betaling for passage af den nye forbindelse. Vejdirektoratet er bygherre på projektet på vegne af Fjordforbindelsen Frederikssund SOV.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com