Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfaring tæller

Søgeord:

17. juni 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

923 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DTL-underdirektør nu med sæde i Tachograph Forum.

Det bliver DTLs underdirektør Frank Davidsen, der på vegne af Nordic Logistics Association (NLA) og DTL sætter sig til bordet i EU-Kommissionens Tachograph Forum.

 

Udpegelsen begrundes i Frank Davidsens mangeårige baggrund i og erfaring med spørgsmålet om køre- hviletid.

 

Tachograph Forum er sat i verden for at sikre, at der fostres nye idéer og sikres en flydende udveksling af information om de mere tekniske aspekter og muligheder forbundet med tachografen. Forummet består af en række eksperter på området fra hele Europa.

 

Frank Davidsen:

-Jeg er naturligvis glad for muligheden for at sidde med her – det er et forum med en lang række specialister og meget bred erfaring i både muligheder og problemer. Enhver der har været chauffør eller vognmand ved hvor meget køre- hviletidsspørgsmålet fylder i hverdagen, og det her er selvfølgelig en god mulighed for at være med til at præge udviklingen, så vi både sikrer, at regler og sikkerhed overholdes, men også at det bliver så enkelt at administrere og arbejde efter reglerne, som muligt.

Det første møde, hvor Frank Davidsen forventes at deltage, vil blive afholdt i sidste kvartal af 2016, men der eksisterer allerede en elektronisk platform, hvor medlemmerne løbende er i kontakt og dialog mellem møderne.

 

-Jeg vil selvfølgelig melde mig på banen og hurtigt sætte mig ind i den standende debat. Men dette er kendt stof for mig – jeg har arbejdet med området i 12 år, siger Frank Davidsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com