Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erhvervsliv kræver investeringer i Nordtyskland

Søgeord:

18. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Erhvervslivet har lavet en masterplan for den nordtyske infrastruktur.

Erhvervslivet har lavet en masterplan for den nordtyske infrastruktur.Der er behov for massive investeringer i den nordtyske infrastruktur. Det mener erhvervslivet, der har fremlagt en plan for, hvordan udviklingen bør ske i de kommende år.

 

Fokus er især rettet på de to store motorveje - den nord-syd-gående A7 og den øst-vest-forløbende A20. A7 skal udvides hurtigst muligt til otte spor mellem Hamborg og Bordesholm (den kommende, planlagte udvidelse bliver 6/8-sporet), men også motorvejen fra Bordesholm til den dansk.-tyske grænse bør udvides til seks spor.

 

A20 skal færdigbygges, dels for at tage den øst-vest-vendte trafik, dels for at skabe et alternativ udenom Hamborg til Benelux-Danmark.

 

En stribe landeveje skal også opgraderes: herunder skal motorvejen A23 føres helt igennem fra Hamborg til den dansk-tyske grænse ved vestkysten/Tønder.

Det nordtyske erhvervsliv peger endvidere på behovet for investeringer i jernbanenettet, hvor der er en række flaskehalse, herunder jernbanebroen ved Rensborg samt omkring Hamborg.

 

Hamborg spiller generelt en central rolle i den nordtyske infrastruktur. Dels er trafikken omkring millionbyen en udfordring, dels er Hamborg Havn hjertet i mange tyske logistikoperationer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com