Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erhvervsvenlig borgmester i spidsen for Danish Transport Award 2015

Søgeord:

13. marts 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

675 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Borgmester Carsten Kissmeyer fra Danmarks mest erhvervsvenlige kommune, Ikast-Brande, er juryformand for dette års Danish Transport Award.

 

Også i år er det en erhvervsvenlig person, der sidder for bordenden i den jury, som skal finde vinderne af Danish Transport Award. Det er Carsten Kissmeyer (V), der har fået hvervet som juryformand for årets store transportpris. Til dagligt er han borgmester i Ikast-Brande Kommune, som er nummer et på DI’s liste over landets mest erhvervsvenlige kommuner.

 

Danish Transport Award 2015 uddeles i forbindelse med ITD’s årsdag på Hotel Munkebjerg 18.april. Formålet er at sætte positivt fokus på de dygtigste og mest innovative virksomheder i dansk lastbiltransport.

 

Foreløbigt har award-juryen sorteret bunken med spændende indstillinger, som er indløbet fra branchen. Ud af det er der kommet en - indtil videre hemmelig - liste med tre nominerede i hver af de tre kategorier: Årets mindre transportvirksomhed, Årets større transportvirksomhed og Årets medarbejder.

De første nominerede offentliggøres på torsdag d. 19. marts.

- Effektiv transport og logistik er en vigtig forudsætning for at have et godt og dynamisk erhvervsmiljø. Heldigvis har vi rigtigt mange dygtige transportvirksomheder i Danmark. Det er både spændende og meningsfuldt at være med til at sætte et positivt fokus på dem, siger Carsten Kissmeyer, som glæder sig til arrangementet i Vejle d. 18. april, hvor han overrækker priserne til de endelige vindere.

 

Vinderne af virksomhedspriserne løber hver med en kontant præmie på 25.000 kr., mens Årets medarbejder får 10.000 kr.

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com