Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ERRIA køber bestemmende andel i APM Terminals i Vietnam

Søgeord:

31. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ERRIA køber APM Terminals ejerandel på 51 procent i det vietnamesiske container service firma APM-Saigon Shipping Limited Liability Company.

ERRIA køber APM Terminals ejerandel på 51 procent i det vietnamesiske container service firma APM-Saigon Shipping Limited Liability Company.ERRIA A/S har i dag overtaget APM Terminals 51% ejerandel i "APM Saigon Shipping" (APMSS), der er Vietnams ledende Inland Container Service firma med cirka 300 medarbejdere. Virksomheden håndterer og vedligeholder årligt ca. 350.000 containere 10 steder i Vietnam.

 

APMSS er et 51/49 Joint Venture med "Saigon Shipping J/S Company," hvor ERRIA gennem 10 år har haft et medejerskab på 34 pct.

 

ERRIA's ambition er at udvide, den stærke position i Vietnam, som APMSS har opbygget gennem mere end 20 år og fortsætte med at betjene den eksisterende kundegruppe af internationale container transportører, hvoraf MAERSK LINE er den største.

ERRIA Container Services

Fra i dag er selskabet omdøbt til "ERRIA CONTAINER SERVICES" (ECS), og General Manager Le Ahn Tuan fortsætter uændret. Ny bestyrelsesformand er administrerende direktør Henrik N. Andersen, ERRIA A/S.

 

- Denne transaktion giver ERRIA betydelig og øjeblikkelig vækst og sikrer, at ERRIA eksekverer på sin strategiske ambition om at vokse som annonceret på den ordinære generalforsamling i april. Vi er glade for denne langsigtede investering i Vietnam. Gennem "ERRIA CONTAINER SERVICES" (ECS), har vi fundet en virksomhed med samme værdier og et fremragende ledelsesteam, siger administrerende direktør Henrik N. Andersen, ERRIA A/S.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com