Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erritsø-drenge i top 3

Søgeord:

9. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det blev til en flot 3. plads til det danske hold ’Erritsø-drengene’ ved semifinalen i Scanias internationale Top Team-konkurrence for værkstedsmedarbejdere, der netop er blevet afviklet i Koblenz i Tyskland.

Det blev til en flot 3. plads til det danske hold ’Erritsø-drengene’ ved semifinalen i Scanias internationale Top Team-konkurrence for værkstedsmedarbejdere, der netop er blevet afviklet i Koblenz i Tyskland.Med 3. pladsen i semifinalen satte ”Erritsø-drengene’ en tyk streg under, at de hører til i Top 10 og dermed blandt eliten af Scanias værksteds- og reservedelsmedarbejdere i Europa, så det var en flok stolte Scania-medarbejdere, der efterfølgende kunne evaluere indsatsen.

 

- Vi har knoklet med forberedelserne og har forbedret vores teamwork rigtig meget. Vi er blevet meget mere alsidige og kan udnytte vores kompetencer meget bedre i forhold til både kvalitet og kundeservice, siger ’Erritsø-drengenes’ nestor, mekaniker Poul Kjeldsen.

 

- Vores hold består af mekanikere og reservedelsmedarbejdere fra 23 til 60 år, og sammenlagt har vi 65 års Scania-erfaring. Det kan vi udnytte i hverdagen efter konkurrencen, tilføjer han.

Scanias Top Team-konkurrence er et uddannelsesprogram i konkurrenceform, der har til formål at inspirere og motivere Scanias servicepersonale til at yderligere at dygtiggøre sig. Det handler om konstant at forbedre færdigheder, viden, professionalisme og teamwork på Scanias værksteder rundt omkring i verden. Top Team-konkurrencen hjælper også med at tiltrække dygtige fagfolk til lastbil- og busbranchen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com