Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erritsø-drengene kæmper om VM

Søgeord:

2. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Seks dygtige medarbejdere fra Scania i Erritsø ved Fredericia vandt tidligere i år den danske finale i Scanias internationale Top Team konkurrence for værksteds- og reservedelsmedarbejdere.

Seks dygtige medarbejdere fra Scania i Erritsø ved Fredericia vandt tidligere i år den danske finale i Scanias internationale Top Team konkurrence for værksteds- og reservedelsmedarbejdere.Det danske hold, der kalder sig ’Erritsø-drengene’, har siden sejren ligget i skarp træning for yderligere at dygtiggøre sig i fejlfinding og reparation af Scanias lastbiler og busser, og snart bliver det endnu mere alvor.

 

Erritsø-drengene har nemlig pakket kufferterne og gjort klar til afrejse til Koblenz i Tyskland, hvor de repræsenterer de danske farver i den videre kamp om det uofficielle ’VM for Scania-teknikere’.

 

Scanias Top Team-konkurrence er et uddannelsesprogram i konkurrenceform, der har til formål at inspirere og motivere Scanias servicepersonale til yderligere at dygtiggøre sig. Det handler om konstant at forbedre færdigheder, viden, professionalisme og teamwork på Scanias værksteder rundt omkring i verden. Top Team-konkurrencen hjælper også med at tiltrække nye dygtige fagfolk til lastbil- og busbranchen.

Hvis ’Erritsø-drengene’ er lige så skarpe i den europæiske semifinale, som de var i den danske finale, har de en god chance for at avancere yderligere i konkurrencen. Den afsluttes ved en uofficiel VM-finale på Scania-fabrikken i Södertälje ved Stockholm i november med deltagelse af de dygtigste Scania-teknikere fra Europa, Latinamerika, Afrika, Asien og Oceanien.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com