Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Esbjerg-stevedore åbner i Aarhus

Søgeord:

17. januar 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

794 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jutlandia Terminal åbner kontor i Aarhus

 

Jutlandia Terminal A/S i Esbjerg åbner 1. februar kontor i Aarhus. Det er ifølge en pressemeddelelse fra firmaet stor kundeefterspørgsel, der ligger bag beslutningen om at åbne kontor i Aarhus fra 1. februar 2017.

 

Kontoret vil i første omgang fokusere på stevedoring og terminalydelser på Aarhus Havn.

 

Jutlandia Terminal har stor erfaring og ekspertise fra Esbjerg Havn i at håndtere projektgods, og specielt vindmølle komponenter.

 

Til at lede kontoret har Jutlandia Terminal A/S – der er et søsterselskab til A/S J. Lauritzen’s Eftf. – ansat Peter Risager som Port Manager.

Peter Risager har stor erfaring med stevedoring og terminal drift på Aarhus Havn fra sine tidligere ansættelser ved Cargo Service og Eimskip.

-Jeg glæder mig meget til at komme i gang med mit nye job hos Jutlandia. Jeg er sikker på at jeg kan bidrage til den positive udvikling Jutlandia er inde i og deres værdier er samtidig helt i tråd med mine, hvilket gør os til et rigtigt godt match. Jeg er meget optaget af at udvikle og udnytte de forretningsmuligheder som jeg ser på Aarhus Havn og det er heldigvis også helt i Jutlandias ånd, siger Peter Risager.

 

Peter Risager vil referere til direktør/ general manager for Jutlandia Terminal, Michael Rühe.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com