Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Esvagt får nyt domicil på Esbjerg Havn

Søgeord:

5. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det går så godt for Esvagt A/S, at det succesfulde rederi nu samler alle aktiviteter i et nyt spændende domicilbyggeri på Dokhavnen i Esbjerg.

Det går så godt for Esvagt A/S, at det succesfulde rederi nu samler alle aktiviteter i et nyt spændende domicilbyggeri på Dokhavnen i Esbjerg.Esvagt investerer et pænt tocifret millionbeløb i projektet, der ventes at stå færdigt i løbet af sommeren eller efteråret 2014.

 

-Vi må konstatere, at virksomheden er vokset ud af de eksisterende rammer. Da vi forventer fortsat vækst i de kommende år, er der her fundet en ideel løsning for os, siger Esvagts adm direktør Søren Nørgaard Thomsen til jv.dk.

 

Esvagt ser store fordele ved, at rederiet får sit eget havneafsnit i Dokhavnen. Man vil blandt andet opnå logistiske fordele ved at samle lagre og værksteder og have anløbende eller udgående fartøjer liggende direkte til kaj.

Selskabet overtager IAT’s nuværende 2.300 kvadratmeter store offshorebase -, terminal- og lagerbygninger på Vestre Dokkaj/Nordre Dokkaj samt opfører en ny administrationsbygning mod vest ud til havnefronten.

 

Hovedsædet får plads til cirka 65 af firmaets i alt 770 ansatte. Esvagt, der i juni får leveret endnu et nyt skib, nummer 37, fra et værft i Singapore, fik i 2012 et stort overskud på 184 millioner kroner.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com