Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ETSC hædrede trafiksikkerhed

Søgeord:

12. november 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1383 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fem vindere modtog PRAISE-prisen.

20. oktober uddelte ETSC, The European Transport Safety Council, årets PRAISE-priser, der hædrer og anerkender virksomheder og organisationer, der har lavet ekstraordinære foranstaltninger i forhold til at forbedre arbejdsrelateret sikkerhed.

 

De fem vindere, der blev hædret i Bruxelles, drejer sig om Transport for London i kategorien for offentlige myndigheder, Institute of Advanced Motorists i kategorien for små og mellemstore virksomheder, mens svensk/engelske AstraZeneca og politiet i Luxembourg fik ærespriser.

 

I kategorien for store virksomheder modtog rumænske OMV Petrol hæder, fordi selskabet har integreret overvågningssystem for 10.000 chauffører, stiller krav til leverandørernes færdselssikkerhed og ikke har haft nogen trafikrelaterede dødsfald eller alvorlige skader de sidste tre år.

 

Antonio Avenoso, administrerende direktør i ETSC:

- Trafiksikkerhed er alles anliggende. Men organisationer, store som små, har en afgørende rolle at spille ved at sætte trafiksikkerhedsmæssige overvejelser i centrum for deres operationer. De selskaber og organisationer, vi anerkender i dag, kører forrest med initiativer, der reducerer kollisioner, forhindrer skader og også hjælper på bundlinien, lyder det fra Avenoso.

 

ETSC oplyser, at det anslås, at seks ud af ti arbejdsrelaterede ulykker, der ender i dødsfald, er trafikulykker, hvis der også medregnes transport til og fra arbejde.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com