Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ETSC hylder vejsikkerhed

Søgeord:

6. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det europæiske transportsikkerhedsråd ETSC hylder atter en gang virksomheder og organisationer, der gør en ekstraordinær indsats for at højne arbejdsrelateret sikkerhed langs vejene.

Det europæiske transportsikkerhedsråd ETSC hylder atter en gang virksomheder og organisationer, der gør en ekstraordinær indsats for at højne arbejdsrelateret sikkerhed langs vejene.Det sker i forbindelse med det årlige PRAISE projekt.

 

For at komme i betragtning til en pris skal man downloade spørgeskemaet på ETSC’s hjemmeside, hvor man blandt andet skal udfylde, hvordan organisationen har gjort bestræbelser for at højne arbejdsrelateret vejsikkerhed.

 

Konkurrencen er opdelt i tre separate kategorier; lille/mellemstore virksomheder, store virksomheder og endeligt offentlige virksomheder. Vinderne vælges af et uafhængigt panel af eksperter udvalgt af ETSC.

 

Af tidligere vindere af konkurrencen kan nævnes Royal Dutch Shell, VolkerRail Ltd., Electricity Supply Board, KTL og British Telecom.

 

ETSC skal have modtaget ansøgninger inden den 1. september, og priserne uddeles ved PRAISE konferencen i Bruxelles til oktober. /anga

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com