Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

EU: Bliv bedre til at samarbejde

Søgeord:

4. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Samarbejde havnene imellem og mellem havne og virksomheder er af yderste vigtighed for Europa, lød det fra EU på havnekonferencen.

Samarbejde havnene imellem og mellem havne og virksomheder er af yderste vigtighed for Europa, lød det fra EU på havnekonferencen.Leder af Europa-Kommissionens afdeling for unit ports og indenlands navigation, Dimitrios Theologitis, marketingsdirektør i Hamburg Havn, Axel Mattern, samt Annaleena Mäkilä, administrerende direktør i Finske Havnes Organisation, gav et internationalt åsyn på danske havne og vigtigheden af samarbejde på tværs af havne og lande.

 

- Jeg kan ikke forstå dansk, men jeg tror alligevel, jeg kunne forstå, at jeres transportminister gerne vil have, at vi i EU arbejder på at skabe fair konkurrence på havnemarkedet. Og det gør vi, sagde Dimitrios Theologitis blandt andet.

 

Marketingsdirektøren fra Hamburg Havn præsenterede havnens ”smartPORT” strategi, der blandt andet arbejder med at få havnens forskellige aktører og interesser til at arbejde mere sammen.

Læs mere om besøget fra det øvrige Europa og øvrige historier fra havnekonferencen i særtillægget Havn, der udkommer sammen med Danmarks Transport-Tidende. /

anga Foto: Dimitrios Theologitis (tv) og Axel Mattern.
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com