Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

EU: Passagerer må bruge elektronik på fly

Søgeord:

10. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

EU’s Luftfartssikkerhedsagentur, EASA, har netop tilladt at en række elektroniske forbrugsgoder nu gerne må være i “flight mode” under hele turen.

EU’s Luftfartssikkerhedsagentur, EASA, har netop tilladt at en række elektroniske forbrugsgoder nu gerne må være i “flight mode” under hele turen.EU understreger, at flybesætningen i sidste ende bestemmer, hvad der må være tændt og hvornår.

 

-I dag tager vi første skridt mod sikker brug af elektronik i fly ved at tillade brug under taxiing, start og landing. Derefter vil vi se på, hvordan man kan koble sig på et netværk om bord. Vi forventer at udstede nye EU-retningslinjer for brug af elektronik med sendefunktionen slået til om bord i fly fra europæiske flyselskaber i løbet af et år, siger EU’s transportkommissær, Siim Kallas.

 

De opdaterede retningslinjer, der blev offentliggjort i går, vedrører bærbart elektronisk udstyr. De tillader for første gang brug af personlig elektronik med sendefunktionen slået fra under hele flyvningen fra gate til gate.

Nu er det op til hvert enkelt flyselskab eventuelt at opdatere sine regler, efter EU har lempet sine forbud.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com